2011. december 16., péntek

Legyen Baricz Gergő az X-Faktor győztese!

Sok sikert kívánok mindhárom versenyzőnek, aki az RTL-Klub X-Faktor tehetségkutató műsorában a  döntőbe jutott, mert Malek Miklós zenei producer szavaival élve: mindenkiben, aki eddig eljutott van valami különleges, amiért megérdemli, hogy nyerjen.
Én viszont Baricz Gergőt támogatom az alább vázlatosan felsoroltakért:
ő a leghitelesebb;
- minden műfajban kiválóan teljesített;
- ő fejlődött a legtöbbet a verseny kezdete óta;
- benne van meg az a potenciál, amit az X-Faktor tehetségkutató műsor keres;
- sokoldalú egyéniség;
tehetséges;
- kreatív;
- olyan értékrendet képvisel, amire nagy szükség van a mai világban;
- jól énekel és jól táncol;
- ő a legsármosabb;
- földim, a lányom baráti köréhez tartozik.
Mindezekért Kedves Magyarországi Barátom/Ismerősöm, ha osztozol a véleményemben, küldj a szombati, illetve majd a vasárnapi műsor idején támogató sms-(eke)t, hogy Gergő legyen az X-Faktor győztese.
1799 - Baricz
069-133-43-34 - Kód: 11
Ha pedig erdélyi vagy és nincs más lehetőséged, mégis támogatnád Gergőt, a Külföldi szavazás Baricz Gergőre nevű facebook oldalon a fülszövegben minden részletet megtalálsz erre vonatkozólag. Még nem késő, hogy pénzt küldj a feltöltő kártyára, amiről majd az adás ideje alatt egy kedves lány nyomja az sms-eket. Jelzem, hogy ez a változat minden híreszteléssel ellentétben törvényes, megbízható és működik, a Kakukk.ro portálon találsz leírást ezzel kapcsolatosan.

Az ellendrukkerek pedig kíméljenek mocskolódó megjegyzéseiktől, ez ugyanis egy moderált blog és nem adok helyet a szemétkedésnek. Helye van azonban a személyeskedést, vulgáris kifejezéseket nélkülöző, építőjelleggű ellenvéleménynek.
(A fotót Bársony Bence készítette, a videót a YouTube-ról töltöttem le és az RTL-Klub tulajdona.)


1 megjegyzés:

  1. Legszínesebb egyéniség Baricz Gergő nekem az X-Faktor győztese Gratulálok tiszta szívből divattervező Székelyudvarhelyről Jakab Ibolya

    Elnézést, Ibolya, valamit elbénáztam és véletlenül töröltem a bejegyzésed, de így tudtam korrigálni. Amúgy egyetértünk. :)

    VálaszTörlés