2011. augusztus 31., szerda

Áron legjobb fotói egy helyen

Többször is írtam a fakanálforgatós blogomon Áron fiamról, vagy valamilyen általa elkészített étel receptjét osztottam meg olvasóimmal, vagy a sikereiről számoltam be. Most viszont örömmel tájékoztatok minden szépkedvelőt, ahogy a fiamnak lett honlapja is, ahol rengeteg szép fotóját láthatjátok. Ő ugyanis fotóművész, és több díjnyertes alkotása is van. Számos interjú készült vele az idők folyamán, sajnos egyetlen olyat sem találok, amely az igazi egyéniségét mutatná be, de ez nem a kollégák hibája, hanem a fiam fölöttébb összetett és bonyolult személyisége miatt alakult így. De aki olvasni is szeretne róla, itt talál egy magyar interjút, itt meg egy románt, itt pedig a saját angol nyelvű CV-jét olvashatjátok. S ez még mindig nem minden... Azonban a hosszas szövegelés helyett inkább álljon itt néhány fotója ízelítőnek a honlapjához.
Ez az a fotója, amivel 2003-ban díjat nyert a Los Angeles-i Nemzetközi Fotó Versenyen (International Photography Awards).
Ez a Narcissus sorozatából egy fotó.
Ezzel a fotóval részt vett a Hargita megyei képzőművészek közös tárlatán.
Ezt még középiskolás korában fotózta, de több fotós magazinban is megjelent.
Ez a fotó nemrég készült, a balkáni kirándulásán.
Na, de tovább nem is sorakoztatom a fotókat, mert megtaláljátok az összeset a honlapján. Nézzétek meg, mert az ő esetében az "egy kép felér ezer szóval" mondás igazi értelmet nyer. És nem csak szerintem...

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok Alíz, Áronnak is :) Büszke lehetsz mindkét gyermekedre. Ez az igazi Anyai érzés, azt hiszem :)

    VálaszTörlés
  2. Kati: :)

    Eszkimó: igen, én is azt hiszem... :)))

    Áron: :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, őstehetség, hisz nem mindenki képes észrevenni, látni a szépet, érdekeset, megmutatni-, megosztani érdemeset!!!

    VálaszTörlés