2011. december 16., péntek

Legyen Baricz Gergő az X-Faktor győztese!

Sok sikert kívánok mindhárom versenyzőnek, aki az RTL-Klub X-Faktor tehetségkutató műsorában a  döntőbe jutott, mert Malek Miklós zenei producer szavaival élve: mindenkiben, aki eddig eljutott van valami különleges, amiért megérdemli, hogy nyerjen.
Én viszont Baricz Gergőt támogatom az alább vázlatosan felsoroltakért:
ő a leghitelesebb;
- minden műfajban kiválóan teljesített;
- ő fejlődött a legtöbbet a verseny kezdete óta;
- benne van meg az a potenciál, amit az X-Faktor tehetségkutató műsor keres;
- sokoldalú egyéniség;
tehetséges;
- kreatív;
- olyan értékrendet képvisel, amire nagy szükség van a mai világban;
- jól énekel és jól táncol;
- ő a legsármosabb;
- földim, a lányom baráti köréhez tartozik.
Mindezekért Kedves Magyarországi Barátom/Ismerősöm, ha osztozol a véleményemben, küldj a szombati, illetve majd a vasárnapi műsor idején támogató sms-(eke)t, hogy Gergő legyen az X-Faktor győztese.
1799 - Baricz
069-133-43-34 - Kód: 11
Ha pedig erdélyi vagy és nincs más lehetőséged, mégis támogatnád Gergőt, a Külföldi szavazás Baricz Gergőre nevű facebook oldalon a fülszövegben minden részletet megtalálsz erre vonatkozólag. Még nem késő, hogy pénzt küldj a feltöltő kártyára, amiről majd az adás ideje alatt egy kedves lány nyomja az sms-eket. Jelzem, hogy ez a változat minden híreszteléssel ellentétben törvényes, megbízható és működik, a Kakukk.ro portálon találsz leírást ezzel kapcsolatosan.

Az ellendrukkerek pedig kíméljenek mocskolódó megjegyzéseiktől, ez ugyanis egy moderált blog és nem adok helyet a szemétkedésnek. Helye van azonban a személyeskedést, vulgáris kifejezéseket nélkülöző, építőjelleggű ellenvéleménynek.
(A fotót Bársony Bence készítette, a videót a YouTube-ról töltöttem le és az RTL-Klub tulajdona.)


2011. december 9., péntek

Szavazzatok Gergőre!

Igen, minket képvisel, mindazokat akik, hisznek az egyűvé tartozásban határon innen és túl. Ő Baricz Gergő, Keresztes Ildikó művésznő mentoráltja, az RTL-Klub televízió X-Faktor tehetségkutató műsorának egyik potenciális nyertese. Gergőt mondhatni gyerekkorától ismerem, a lányom baráti társaságához tartozik, komoly, megbízható és tehetséges fiatalember. Hogy valójában milyen is, megtudhatjátok a vele készített interjúmból és az édesapjával folytatott beszélgetésből, ami a Hargita Népben jelent meg. Tudom, sokan, sokmindent írtak róla az utóbbi időkben, jót is rosszat is, hideget is meleget is, Gergőt viszont olyannak ismerem, mint amilyen az írásaimban. 
Holnap kereken 50 éves leszek és van egy titkos álmom: interjút készíteni Gergővel, mint az idei X-Faktor nyertesével. Ezért Kedves Magyarországi Rokonom/Barátom/Ismerősöm, köszöntés és ajándék helyett, küldj egy támogató sms-t Gergőnek a ma este fél nyolctól (magyar idő szerint) kezdődő show idején. De ne csak azért, hogy az álmom valóra váljon, hanem főleg azért, mert Gergő valóban TEHETSÉGES és MEGÉRDEMLI. A telefonszámot és a kódokat megtalálod a fotón, amit Keresztes Ildikó művésznő facebook-oldaláról vettem le. Nem utolsó sorban köszönöm Keresztes Ildikónak mindazt, amit Gergőért tett és tesz.